UKUSAN RUČAK ZA SAMO 15 MINUTA Testenina sa čeri paradajzom, pršutom i sirom, užitak za desetku
Prednost ovog jela je brzina pripreme i lakoća, kao i odličan ukus
Potrebno je:
- - 500 g penne testenine
- maslinovo ulje
- - 1 čen belog luka
- - 300 g čeri paradajza
- - 200 g rukole
- - 100 g pršute
- - 80 g parmezana
- - 80 g feta sira
- - so, biber po želji
Priprema:
Obariti testeninu prema uputstvima na pakovanju. Čeri paradajz podeliti na dve jednake gomile. Jednu izrendati, drugu iseći na kriške. Iseći rukolu i čen belog luka i pomešati sa čeri paradajzom. Pršutu iseći. Testenini ulje, začine, pršutu i povrće i sve izmešati. Posuti parmezanom i kockicama feta sira.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)