UKUSAN RUČAK ZA SAMO 15 MINUTA Testenina sa čeri paradajzom, pršutom i sirom, užitak za desetku

Izvor: Slobodanka Ćorić

06:48

Sezonski recepti 0

Prednost ovog jela je brzina pripreme i lakoća, kao i odličan ukus

UKUSAN RUČAK ZA SAMO 15 MINUTA Testenina sa čeri paradajzom, pršutom i sirom, užitak za desetku
Shutterstock

Potrebno je:
 

  • - 500 g penne testenine
  • maslinovo ulje
  • - 1 čen belog luka
  • - 300 g čeri paradajza
  • - 200 g rukole
  • - 100 g pršute
  • - 80 g parmezana
  • - 80 g feta sira
  • - so, biber po želji


Priprema: 

Obariti testeninu prema uputstvima na pakovanju. Čeri paradajz podeliti na dve jednake gomile. Jednu izrendati, drugu iseći na kriške. Iseći rukolu i čen belog luka i pomešati sa čeri paradajzom. Pršutu iseći. Testenini ulje, začine, pršutu i povrće i sve izmešati. Posuti parmezanom i kockicama feta sira. 

img
04. 04. 2025 12:11

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

img
13. 04. 2025 05:15

DANAS SU CVETI: Jedino crveno slovo kada treba da se radi, ujutru uradite obavezno ovo

img
04. 04. 2025 14:20

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

img
11. 04. 2025 12:35

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

img
25. 03. 2025 10:26

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

img
08. 04. 2025 13:52

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

img
12. 04. 2025 07:50

SVEČANOM CEREMONIJOM OTVOREN EKSPO 2025 ,,Svetska izložba je mesto susreta, napretka i inovacije“

img
06. 04. 2025 10:27

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

img
04. 04. 2025 07:13

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

img
12. 04. 2025 19:01

Tajna dugog života: Jednostavne stvari su ključ dugovečnosti, nije samo ishrana važna, već i jedna navika

Komentari (0)

Loading