ZAPEČENE PENE SA PILETINOM Lagani ručak od samo 5 sastojaka koji će osvojiti i vas i vašu porodicu
Najbolje od svega je što se priprema za samo 15 minuta

Potrebno je:
- 1 pakovanje (500gr) pene testanine
- 800 g belog pilećeg mesa
- 1 kesa zamrznutog bokolija ili 1 glavica manjeg svežeg brokolija
- 2 (od po 180 gr ) pavlake
- 200 g izrendanog sira
Priprema:
U velikoj šerpi skuvajte pene, iscedite pa vratite u šerpu.U medjuvremenu, zagrejte rernu na 180 C. Isecite piletinu na kockice i u tiganju je propržite na srednjoj temperaturi, 5 do 7 minuta ili dok sredina komadića nije više roze. Ukoliko koristite teflon, ulje vam nije potrebno ili možete dodati malo maslinovog ulja. Posolite i pobiberite po želji.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)