ZAPEČENE PENE SA PILETINOM Lagani ručak od samo 5 sastojaka koji će osvojiti i vas i vašu porodicu
Najbolje od svega je što se priprema za samo 15 minuta
Potrebno je:
- 1 pakovanje (500gr) pene testanine
- 800 g belog pilećeg mesa
- 1 kesa zamrznutog bokolija ili 1 glavica manjeg svežeg brokolija
- 2 (od po 180 gr ) pavlake
- 200 g izrendanog sira
Priprema:
U velikoj šerpi skuvajte pene, iscedite pa vratite u šerpu.U medjuvremenu, zagrejte rernu na 180 C. Isecite piletinu na kockice i u tiganju je propržite na srednjoj temperaturi, 5 do 7 minuta ili dok sredina komadića nije više roze. Ukoliko koristite teflon, ulje vam nije potrebno ili možete dodati malo maslinovog ulja. Posolite i pobiberite po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)