ZAPEČENE PENE SA PILETINOM Lagani ručak od samo 5 sastojaka koji će osvojiti i vas i vašu porodicu
Najbolje od svega je što se priprema za samo 15 minuta
Potrebno je:
- 1 pakovanje (500gr) pene testanine
- 800 g belog pilećeg mesa
- 1 kesa zamrznutog bokolija ili 1 glavica manjeg svežeg brokolija
- 2 (od po 180 gr ) pavlake
- 200 g izrendanog sira
Priprema:
U velikoj šerpi skuvajte pene, iscedite pa vratite u šerpu.U medjuvremenu, zagrejte rernu na 180 C. Isecite piletinu na kockice i u tiganju je propržite na srednjoj temperaturi, 5 do 7 minuta ili dok sredina komadića nije više roze. Ukoliko koristite teflon, ulje vam nije potrebno ili možete dodati malo maslinovog ulja. Posolite i pobiberite po želji.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)