Ručak za celu porodicu za 600 dinara a može da traje dva dana ZAPEČENA BORANIJA S KISELIM MLEKOM
Jeftin a zasitni ručak okupiće porodicu i vratiti joj osmeh na lice.

Zapečena boranija s kiselim mlekom
Sastojci:
1 kilogram boranije
1 glavica crnog luka
1/4 litra kiselog mleka
4 jaja
50 g prezli
50 grama kajmaka
Priprema:
Boraniju očistite, luk sitno iseckajte, pa sve to spustite u 2 litra ključale slane vode. Kuvajte 15 minuta.
Ocedite, stavite u vatrostalnu činiju. Umutite 4 jaja i pažljivo izmešajte s kiselim mlekom, pa prelijte boraniju. Pospite prezle i ubacite komadiće kajmaka. Zapecite na 200 stepeni u rerni dok ne porumeni.


SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.

USKRŠNJA TORTA U OBLIKU ZECA Poslastica sa kokosom koju će zbog izgleda deca voleti
Lagana i kremasta, savršena za dečije rođendane i bitne datume.

USKRŠNJI MILIBROT MEKAN KAO DUŠA Sočan i ukusan, topi se u ustima
Bogat mlekom, puterom i jajima, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)