NAPRAVITE NAJSOČNIJU CARSKU PITU Poješće se svako parče jer je po receptu naših baka
Nema boljeg predloga za večeru ili doručak
Sastojci:
4 jaja
2 čaše brašna od 2 dl
1 čaša kukuruznog brašna
250 ml jogurta
100 ml ulja
1 kesica praška za pecivo
100 g šunke
100 g parizera
100 g čajne
4 kisela krastavčića
2 kašičice soli
Priprema
Jaja umutiti penasto, posoliti, pa dodati jogurt i ulje. Sitno iseckati šunku, parizer, čajnu i krastavčiće (po receptu ide i 100 grama sira i malo seckane kisele crvene paprike).
Obično i kukuruzno brašno pomešati sa praškom za pecivo. Dodati u umućena jaja, pa lagano sjediniti varjačom. Zatim lagano umešati sve iseckane sastojke.
Tepsiju nauljiti, posuti brašnom i izliti smesu. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta, odnosno dok ne porumeni.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)