JEFTINO, A SAVRŠENO ZADOVOLJSTVO NA TANJIRU Zapečeno jelo sa tikvicama, paradajzom i sirom, bogatstvo ukusa i sočnog preliva
Lagano se pravi, a nema ko neće uživati u ovom finom i zdravom ručku

Potrebno je:
- tikvice - 3 komada /srednje veličine/
- paradajz - 3 komada
- luk - 1 glavica
- paprike - 1 komad, crvena
- šargarepa - 1 komad
- sir - 200 g, mrvljeni
- jaja - 1 komad
- kiselo mleko - 200 g
- brašno - 3 supene kašike
- so
- ulje
Priprema:
Isecite tikvice po dužini, posolite i pecite na gril tiganju.
Pravite sos od pasiranog paradajza, narendane šargarepe, luka i crvene paprike.
Poređajte po dnu namazanog pleha prvo red tikvica, prelijte sosom i završite mrvljenim sirom i tako ređajte sastojke dok se ne potroše, poslednji red su tikvice.
Pecite na 200 stepni i pre nego što bude gotovo prelijte prelivom od mleka, jaja i brašna.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)