OSLIĆ U SOSU OD PAVLAKE Napravite najukusniji ručak od ribe
Oduševiće vas ovo ukusno kremasto jelo.
Sastojci:
4 fileta oslića
3 kašike brašna
3 kisela krastavčića
1 kašika seckanog peršuna
100 ml mleka
2 kašike kisele pavlake
So, ulje
Priprema:
Filete oslića posoliti, uvaljati u brašno i pržiti na malo ulja po 5 minuta sa svake strane. Sitno iseckati krastavčiće i iscediti. Izvaditi prženu ribu i uistom tiganju kratko propržiti brašno, naliti mleko i krčkati uz mešanje dok se ne zgusne. Dodati pavlaku, pomešati i skloniti sa ringle. Dodati krastavčiće i peršun, promešati, preliti preko ribe.
Možda vas zanima:
PRAVI POSNI RUČAK Lep i raskošan obrok za celu porodicu
Predivno jelo koje se lako sprema.
RUČAK ZA SUTRA Oslić u kremastom sosu će vas oduševiti
Idealan za vreme posta.
NAJLAGANIJA VEČERA Oslić sa povrćem se spremi očas posla
Oduševiće i decu.
KAFANSKI SMUĐ ORLI Beogradski šef kuhinje otkrio tajnu kako da bude slasan i hrskav
Šef kuhinje Vanja Puškar otkrio je pre nekoliko godina tajnu savršenog smuđ orlija.
ČOKOLADNA TORTA Poslastica koja popravlja dan u trenu, po receptu čuvene Marte Stjuart
Neodoljiva čokoladna torta objavljena u časopisu Martha Stewart living, za prave sladokusce.
TIRAMISU SA BUNDEVOM Jesenji specijalitet sa kafom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uzećete parče više
Čuveni italijanski desert u savršenom spoju sa bundevom, kraljicom sezone.
STARINSKA TORTA SA ORASIMA Zaboravljeni slatkiš iz bakine sveske recepata, sa sočnim korama i slatkim filom
Fenomenalna poslastica pogodna za sve svečane događaje i slavsku trpezu.
SICILIJANSKE KANOLE Desert koji je proslavio čuveni italijanski film, a ukusa koji se ne zaboravlja
Recept za desert koji je proslavio film "Kum" oduševiće i one koji ne vole slatko.
POSNA LENJA PITA SA JABUKAMA Klasik kome popularnost samo raste, a ni malo ne zaostaje za originalom
Sočna i slatka, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)