UKISELITE KUPUS ZA SAMO 48 SATI Ne postoji lakši način, a brži način
Većina domaćica zna kako da spremi ajvar, kornišone, kiselu papriku, ali kupus za dva dana to je hit
Koliko god da je volimo kada je gotova, pripremanje same tradicionale zimnice zahteva dosta vremena. Sada se već mnoge domaćice odlučuju za kupovnu zimnicu jer je pre svega manje muke, a cene su delimično slične.
Većina domaćica zna kako da spremi ajvar, kornišone, kiselu papriku… Da bi se povrće za zimnicu održalo, neophodno ga je ukiseliti.
To je proces u kome pomoću slane vode ili sirćeta, menjamo ukus i teksturu povrća. Višestruko je korisno za naš digestivni sistem. Ako nema dovoljno vremena da kiselite kupus, ovaj način pripreme će vas oduševiti!
SAVRŠEN DODATAK ZA TESTO Biće mekano, ukusno i imaće savršenu teksturu
Dodajte ovu namirnicu u testo i videćete razliku u ukusu.
PAŠTICADA PONOS DALMACIJE Sočna rapsodija od mesa koja budi sva čula
Specijalitet savršen za svečane prilike i slavsku trpezu.
UMESITE DOMAĆI HLEB Savršen za doručak, a biće ukusan i za večeru
Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
Komentari (0)