UKISELITE KUPUS ZA SAMO 48 SATI Ne postoji lakši način, a brži način

Slobodanka Ćorić

14:39

Sezonski recepti 0

Većina domaćica zna kako da spremi ajvar, kornišone, kiselu papriku, ali kupus za dva dana to je hit

kupus
Shutterstock

Koliko god da je volimo kada je gotova, pripremanje same tradicionale zimnice zahteva dosta vremena. Sada se već mnoge domaćice odlučuju za kupovnu zimnicu jer je pre svega manje muke, a cene su delimično slične.

Većina domaćica zna kako da spremi ajvar, kornišone, kiselu papriku… Da bi se povrće za zimnicu održalo, neophodno ga je ukiseliti.

To je proces u kome pomoću slane vode ili sirćeta, menjamo ukus i teksturu povrća. Višestruko je korisno za naš digestivni sistem. Ako nema dovoljno vremena da kiselite kupus, ovaj način pripreme će vas oduševiti!

Komentari (0)

Loading