JELO OD KOBASICE I PRAZILUKA Jako je jeftino, skuva se brzo, a ukus je odličan!
Od nekoliko jeftinih namirnica napravićete obrok za dva dana.
Sastojci:
1 kg praziluka
300 g kobasice
4 krompira
3 šargarepe
Priprema:
Na malo ulja prodinstati izrendanu šargarepu i jedan krompir. Dodavati vodu dok se ne raskuvaju. Tada dodati iseckan preostali krompir, kobasice i praziluk. Posoliti, dodati još vode koliko da sve prekrije i kuvati dok praziluk i kobasica ne omekšaju.
Možda vas zanima:
JEFTINO JELO Ovaj paprikaš s mesom će vas koštati oko 330 dinara, a može da ruča cela porodica
Ukusno kuvano jelo za malo novca.
SVI JE VOLE! Recept za krem čorbu od piletine, ukusnu kao iz restorana
Postoji mnogo verzija ovog jela, a ovaj recept će vam se sigurno dopasti.
RUČAK NA KAŠIKU Boranija sa mesom treba bar jednom nedeljno da se nađe na vašem stolu
Umesto piletine, na isti način možete boraniju da skuvate sa nekim drugim mesom.
JEDNOSTAVNO, A UKUSNO Kuvano jelo od kobasice i praziluka
Napravite ukusan obrok od nekoliko namirnica.
PROLEĆNA KAPAMA Sočni delikates bogatog ukusa koji će oduševiti i one izbirljive
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
ČUVAJTE BRAŠNO NA OVAJ NAČIN Biće sveže mesecima i štetočine će bežati od njega!
Koristan i primenljiv savet za sve domaćice.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
KAKO DA ŠTRUDLA BUDE MEKANA I SOČNA? Saveti iskusnih domaćica koji provereno uspevaju
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
Komentari (0)