JELO OD KOBASICE I PRAZILUKA Jako je jeftino, skuva se brzo, a ukus je odličan!
Od nekoliko jeftinih namirnica napravićete obrok za dva dana.
Sastojci:
1 kg praziluka
300 g kobasice
4 krompira
3 šargarepe
Priprema:
Na malo ulja prodinstati izrendanu šargarepu i jedan krompir. Dodavati vodu dok se ne raskuvaju. Tada dodati iseckan preostali krompir, kobasice i praziluk. Posoliti, dodati još vode koliko da sve prekrije i kuvati dok praziluk i kobasica ne omekšaju.
Možda vas zanima:
JEFTINO JELO Ovaj paprikaš s mesom će vas koštati oko 330 dinara, a može da ruča cela porodica
Ukusno kuvano jelo za malo novca.
SVI JE VOLE! Recept za krem čorbu od piletine, ukusnu kao iz restorana
Postoji mnogo verzija ovog jela, a ovaj recept će vam se sigurno dopasti.
RUČAK NA KAŠIKU Boranija sa mesom treba bar jednom nedeljno da se nađe na vašem stolu
Umesto piletine, na isti način možete boraniju da skuvate sa nekim drugim mesom.
JEDNOSTAVNO, A UKUSNO Kuvano jelo od kobasice i praziluka
Napravite ukusan obrok od nekoliko namirnica.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)