JEFTINO JELO Ovaj paprikaš s mesom će vas koštati oko 330 dinara, a može da ruča cela porodica
Ukusno kuvano jelo za malo novca.
Sastojci:
300 g svinjskog vrata
300 g krompira
50 ml soka od paradajza
1 sveža paprika
1 crni luk
1 kašičica slatke mlevene paprike
1 kašičica soli
1 kašičica mešavine biljnih začina
1 kašika brašna
Priprema:
Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno iseckan crni luk. Dodajte meso iseckano na komade i dinstajte dok ne omekša. Umešajte slatku papriku, iseckan krompir i svežu papriku, prelijte vodom da sve pokrije. Dodajte sok od paradajza, poklopite i kuvajte jedan sat uz povremeno dolivanje tople vode. Kada se krompir i meso skuvaju, sipajte brašno razmućeno u malo vode. Mešajte da se ne stvore grudvice. Posolite i pobiberiti po ukusu, dodajte biljni začin i krčkajte još desetak minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KAFANSKA ČORBA Savršeno kuvano jelo po receptu koji smo dobili pravo iz kafane!
Čorba sa povrćem i mesom može da se jede kao predjelo, ali i kao obrok.
KUVANO JELO Paprikaš od svinjetine i krompira je izdašan, pa ćete imati spreman ručak i za sutra
Jednostavno jelo, a veoma ukusno.
SVI JE VOLE! Recept za krem čorbu od piletine, ukusnu kao iz restorana
Postoji mnogo verzija ovog jela, a ovaj recept će vam se sigurno dopasti.
PREDLOG ZA RUČAK Paprikaš sa svinjskim mesom, kuvano jelo za poželeti!
Starinsko jelo na kašiku koje svi vole.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)