DOMAĆI MAJONEZ Napravite ga za samo nekoliko minuta i uživajte u fantastičnom ukusu!
Majonez čuvajte u zatvorenoj staklenoj tegli u frižideru.

Sastojci:
2 jajeta
1 kašičica soli
1 kašičica senfa
2 kašike limunovog soka
300 ml ulja
Priprema:
Jaja sobne temperature i so staviti u teglu i kratko izmiksati štapnim mikserom. Dodati senf, limunov sok i u početku kap po kap ulja. Mutiti da masa počne da se zgušnjava, pa dodati preostalo ulje odjednom u tankom mlazu, neprestano muteći štapnim miksereom. Ako želite malo ređi majonez, možete dodati još jednu kašiku limunovog soka.

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

POSNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA Prolećna poslastica koja će vam ulepšati radnu nedelju
Služite hladnu, sečenu na komade.

Komentari (0)