RUČAK ZA 30 MINUTA Pileći bataci u sosu od paradajza, sočno meso pikantnog ukusa
Piletina se najčešće priprema za ručak, a ovo je jedan od brzih recepata za ukusan obrok.
![hrana](/data/images/2023-10-17/64784_piletina-bataci-shutterstock-208777564_f.jpg?timestamp=1697493600)
Sastojci:
500 g pilećih bataka
400 g pelata
1 crni luk
1 šargarepa
1 kašičica mlevene paprike
2 lista lovora
so, biber
Priprema:
Batake operite i skuvajte. Crni luk očistite i iseckajte na kockice. Šargarepu očistite i iseckajte na kolutove. U šerpi, na zagrejanom ulju prodinstajte luk, dodajte šargarepu i mlevenu papriku. Posle dva minuta dodajte so po ukusu i šolju vode. Kad provri, stavite batake, pelat, lovor, biber po ukusu, krčkajte dva minuta, pa sklonite sa šporeta i servirajte.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
![brokoli sa pavlakom](/data/images/2025-02-13/113937_screenshot-2025-02-13-152309_f.png)
BROKOLI SA PAVLAKOM Ukućani će stajati u redu za još, a ručak gotov očas posla
Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan.
Komentari (0)