SREĆNA NOVA 2024. GODINA! Dragi čitaoci, želimo vam dobro zdravlje, radost i uspeh napredak i blagostanje
Neka Vam 2024. godina donese još više ljubavi, smeha i naših srećnih, zajedničkih trenutaka!
Dragi naši čitaoci, portal "Trpeza" želi vam srećnu i berićetnu 2024. godinu. Da se družimo, veselimo i kuvamo još lepše specijalitete.
Ekipa "Trpeze" će se potruditi da i u 2024. godini opravda vaše poverenje, koje nam daje vetar u leđa da budemo vredniji i posvećeniji u Novoj godini.
Vreme je za realne želje, ali i za velike ciljeve.
Pratite nas nas i u 2024!
Sve najlepše želi vam ekipa "Trpeze"!
KROFNICE Brzinski desert koji se topi u ustima, a uspeće svima, najbolje stavite duplu meru
Fenomenalne i slatke, nestaće sa stola odmah.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
Komentari (0)