FENOMENALNA SLANA ROZENKA Osvaja na prvi zalogaj, ovakvu do sada niste probali
Ako volite rozen tortu, njenu slanu verziju ćete da obožavate. Savršeno predjelo za svečanu trpezu, pravićete je stalno.
Potrebno je
- 1 pakovanje kora za rozen tortu
- 500 g kravljeg sira
- 400 g kisele pavlake
- 100 g putera
- 250 g šunke
- 200 g ajvara
- 100 g majoneza
- 100 g edamera
Priprema
Umutite maslac sobne temperature, pa dodajte majonez, pavlaku, kravlji sir, sjedinite fino smesu, podelite na dva dela, pa u jedan dodajte seckanu šunku, a u drugi ajvar. Filujte rozen korice: korica, fil ajvar, korica beli fil i tako redom. Završite zadnju koru ajvarom, ostavite da odstoji i izrendajte edomer odozgo.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)