FENOMENALNA SLANA ROZENKA Osvaja na prvi zalogaj, ovakvu do sada niste probali

Ivana Pavlović

09:00

Sezonski recepti 0

Ako volite rozen tortu, njenu slanu verziju ćete da obožavate. Savršeno predjelo za svečanu trpezu, pravićete je stalno.

slana rozenka
Shutterstock

Potrebno je

  • 1 pakovanje kora za rozen tortu
  • 500 g kravljeg sira
  • 400 g kisele pavlake
  • 100 g putera
  • 250 g šunke
  • 200 g ajvara
  • 100 g majoneza
  • 100 g edamera

Priprema

Umutite maslac sobne temperature, pa dodajte majonez, pavlaku, kravlji sir, sjedinite fino smesu, podelite na dva dela, pa u jedan dodajte seckanu šunku, a u drugi ajvar. Filujte rozen korice: korica, fil ajvar, korica beli fil i tako redom. Završite zadnju koru ajvarom, ostavite da odstoji i izrendajte edomer odozgo.

Komentari (0)

Loading