DRUGAČIJE PRŽENICE Sa krompirom i lukom, još bolje od klasičnih, prste da poližete
Ako volite klasične prženice, ove ćete da obožavate. Iskoristite stari hleb i napravite slasan doručak.

Potrebno je
- 3 krompira
- 3 mlada crna luka
- 10 parčića hleba
- 2 jajeta
Priprema
Izrendajte krompir pa ga posolite i pobiberite. Onda sitno iseckajte zeleni deo mladog luka pa dodajte krompiru i sve promešajte. U zasebnoj posudi umutite jaja pa pomešajte sa lukom i krompirom. Isecite na kriške bajati hleb pa premažite jednu stranu pripremljenom smesom. U tiganju na ulju pržite sve dok krompir ne bude gotov. Služite uz prilog po izboru. Prijatno!

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

KVOTE "PADALICE": Kladionice pomažu i ove srede

Dežurne ekipe Hitne pomoći u Kragujevcu neprestano na terenu

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

"HOĆU DA BUDEM KAO KAMPACO"! Megin junak Mihailo Petrović krupnim koracima gazi ka košarkaškim visinama

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

SMRTNI SLUČAJ POGODIO VESNU DEDIĆ: "Napustila je ovaj svet, neka joj je večna slava"

Ovih dana se žalite na umor, pospanost i glavobolju: Evo i objašnjenja za ovakvo stanje koje sada mnoge muči

ČOKOLADNI ROLAT SA VIŠNjAMA: Slatka simfonija ukusa koja osvojiti sva vaša čula

DOMAĆE PIHTIJE Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Slasne i ukusne, a super idu uz hleb i kisele krastavčiće.

DOMAĆA PAŠTETA OD ČVARAKA Slasna i ukusna, a totalno drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog nekom jelu.

BELA TORTA Neodoljiva poslastica sa keksom za savršeno jutro
Slatka i kremasta, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNI PICA PUŽIĆI Prave se lako, a smažu odmah
Slasni i neodoljivi, savršeni za bilo koje doba dana.

LOVAČKI GULAŠ Aromatični specijalitet od mesa u pravoj eksploziji ukusa
Najbolje služite uz domaće njoke ili pire krompir.
Komentari (0)