DRUGAČIJE PRŽENICE Sa krompirom i lukom, još bolje od klasičnih, prste da poližete
Ako volite klasične prženice, ove ćete da obožavate. Iskoristite stari hleb i napravite slasan doručak.
Potrebno je
- 3 krompira
- 3 mlada crna luka
- 10 parčića hleba
- 2 jajeta
Priprema
Izrendajte krompir pa ga posolite i pobiberite. Onda sitno iseckajte zeleni deo mladog luka pa dodajte krompiru i sve promešajte. U zasebnoj posudi umutite jaja pa pomešajte sa lukom i krompirom. Isecite na kriške bajati hleb pa premažite jednu stranu pripremljenom smesom. U tiganju na ulju pržite sve dok krompir ne bude gotov. Služite uz prilog po izboru. Prijatno!
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)