PILETINA SA POVRĆEM I PIRINČEM Kao iz restorana kineske kuhinje, sočna i slasna
Jelo iz jednog tiganja pravi je raj za nepca, a zagrejaće vam dušu i telo.
Potrebno je
- 2 jaja
- 2 pileća filea
- skrob
- 3 kašike soja sosa
- 300 g kuvanog pirinča
- 1 crni luk
- 1 velika šargarepa
- pol šolje graška iz konzerve
- 1 čen belog luka
Priprema
Izlupajte jaja pa propržite. Onda ih stavite u neku posudu. Dodajte još malo ulja u tiganj pa propržite meso, isečeno na kockice i uvaljano u skrob. Prženom mesu dodajte kašiku soja sosa i dobro promešajte. Meso izvadite a u tiganj stavite prethodno skuvani pirinač. Dodajte dve kašike soja sosa i malo ulja pa propržite. Izvadite pirinač pa dodajte ulje, sitno seckani crni i beli luk, grašak i šargarepu. Nekoliko minuta pržite pa opet dodajte meso, jaja i pirinač. Pržite 2 minuta pa sklonite sa vatre. Servirajte i služite. Prijatno!
ISPOLIRAJTE SUDOPERU OVOM NAMIRNICOM Nije soda bikarbona, a sijaće se kao nova
Ako želite da se sudopera sija kao tek kupljena, primenite ovaj jednostavni trik.
PICA OD KROMPIRA Italijanski specijalitet za svako doba, a idealan za druženje sa prijateljima
Gotova začas, a slasna, sa hrskavom podlogom i sočnim nadevom.
TRIK ZA SAVRŠENO MESO Marinirajte u ovoj namirnici i biće mekano i sočno
Primenite ovaj jednostavni trik, bićete oduševljeni koliko je meso mekše i ukusnije
VALJUŠCI SA MAKOM Jeftin desert skupog ukusa koji budi nostalgiju na prošla vremena
Starinski slatkiš pravi se lako, a pogodan je za svaku priliku.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
Komentari (0)