JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
Potrebno je
- 1 šolja šećera
- 3 šolje brašna
- 1 kesica praška za pecivo
- 1/2 šolje ulja
- 1,5 šolja vode
- 2-3 kašike džema od kajsije
- cimet
- za premazivanje
- džem od kajsije
- glazura od čokolade
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi sjedinite varjačom sve sastojke. U pleh obložen pek papirom preručite smesu i ravnomerno rasporedite. Pecite oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Otopite čokoladu na pari, da dobijete glazuru. Premažite džemom i prelijte glazurom od čokolade. Bon appetit!
Možda vas zanima:
KUGLOF SA KARAMELOM IZ BAKINE KUHINJE Mekan, vazdušast i prepun hrskavih oraha
Svi će vam tražiti dodatno parče.
POSNO MEDENO SRCE Ovo je najsočniji kolač koji ste ikada probali, a gotov je za pola sata
Ako postite, a jede vam se nešto slatko, evo savršenog kolača koji se brzo pravi, a ukus mu je savršen.
JEFTIN KOLAČ IZ BAKINE KUHINJE Ukusom bolji od svake torte, a uspeva svima
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
ČAROBAN KOLAČ OD SAMO 1 JAJETA BOLJI OD SVAKE TORTE A jeftin i brz
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)