SAVETI ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJBOLJU PROJU Biće sveža dugo i neće se mrviti
Napravite ukusnu proju koja će da ostane sveža i sutradan.
Grubo mleveno kukuruzno brašno
Zahvaljujući klici i ljusci dobićete ukus nalik mekanom hlebu od celog zrna.
Belo kukuruzno brašno
Belo kukuruzno brašno pravi se od istih delova biljke kao i žuto, ali ima finiji i suptilniji ukus.
Dodajte cela zrna kukuruza
Dodajte pola šolje kukuruza i poboljšajte ukus i teksturu proje.
Dodajte pšenično brašno
Uvek koristite i pšenično brašno, ono je vrlo važno vezivo. Ako ga ne budete stavili proja će se mrviti i biće suva.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
PUNJENE KRMENADLE Gurmanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
Komentari (0)