POSNA SALATA OD PASULJA Držaće vas dugo sitim, a pravi raj za nepca
Savršena salata za dane posta.
Potrebno je
- 500 g pasulja
- 5 suvih ljutih paprika
- 2 čena belog luka
- 30 ml ulja
- 2 kašike sirćeta
Priprema
Noć pre pripreme potopite pasulj u vodu i tako ostavite. Sutradan procedite i dolijte novu vodu. Kuvajte pasulje sve dok ne omekša. Potpopite suve paprike u vodu 10 do 15 minuta, pa ih procedite. Onda ih isecite po želji. Pasulj stavite u blender pa ga dobro izblendajte. Dodajte paprike, beli luk, sirće i ulje. Posolite po želji. Opet dobro izblendajte. Mažite salatu na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)