KREM ČORBA OD ŠAMPINJONA Pavlaka joj daje poseban šmek, a klasik bez premca
Okrepiće vam organizam u trenu, a sočna i ukusna.
Potrebno je
- 300 g svežih šampinjona
- glavica crnog luka
- mala šargarepa
- čaša mleka
- 1,5 dl pavlake za kuvanje
- so
- biber
- mešavina začina
Priprema:
Očistite i operite pečurke, pa ih isecite na listiće. Očistite glavicu crnog luka. Onda ga izdinstajte u tiganju na srednjoj temperaturi. Onda dodajte pečuke, pa kad omekšaju, skinite šerpu sa ringle i izblendajte ih štapnim mikserom. Zatim, šerpu vratite na ringlu i dodajte seckanu šargarepu i začine. Posolite i pobiberite. Nalijte vodom. Nakon što šargarpa bude kuvana, dodajte mleko i pavlaku za kuvanje. Prokuvajte kratko pa skinite sa ringle. Po potrebi, možete da dolijete malo vode. Prijatno!
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)