KREM ČORBA OD ŠAMPINJONA Pavlaka joj daje poseban šmek, a klasik bez premca
Okrepiće vam organizam u trenu, a sočna i ukusna.
![krem čorba od pečuraka](/data/images/2024-06-25/91985_shutterstock-711040105_f.jpg?timestamp=1719266400)
Potrebno je
- 300 g svežih šampinjona
- glavica crnog luka
- mala šargarepa
- čaša mleka
- 1,5 dl pavlake za kuvanje
- so
- biber
- mešavina začina
Priprema:
Očistite i operite pečurke, pa ih isecite na listiće. Očistite glavicu crnog luka. Onda ga izdinstajte u tiganju na srednjoj temperaturi. Onda dodajte pečuke, pa kad omekšaju, skinite šerpu sa ringle i izblendajte ih štapnim mikserom. Zatim, šerpu vratite na ringlu i dodajte seckanu šargarepu i začine. Posolite i pobiberite. Nalijte vodom. Nakon što šargarpa bude kuvana, dodajte mleko i pavlaku za kuvanje. Prokuvajte kratko pa skinite sa ringle. Po potrebi, možete da dolijete malo vode. Prijatno!
![knedle sa kajsijama](/data/images/2024-06-27/92279_shutterstock-1751983160_f.jpg)
KNEDLE SA KAJSIJAMA BOLJE NEGO ONE KLASIČNE Drugačije i aromatične, zamirisaće cela kuća
Sočne i slatke, najbolje stavite odmah duplu meru.
![pohovane banane](/data/images/2024-06-27/92253_shutterstock-407147398_f.jpg)
POHOVANE BANANE Omiljena poslastica iz azijskog restorana, u savršenom spoju različitih ukusa
Fenomenalan desert koji se uglavnom služi u restoranima azijske kuhinje, otopiće i one izbirljive.
![domaća mast](/data/images/2024-06-27/92258_shutterstock-2408529243_f.jpg)
DOMAĆA MAST Treba vam samo 2 sastojka, a daje šmek svakom jelu, zaboravićete na margarin
Domaća pileća mast dodaće na ukusu vašem jelu, a priprema je tako jednostavna.
![plastična daska za sečenje](/data/images/2024-06-27/92278_shutterstock-2477118885_f.jpg)
KADA TREBA MENJATI DASKE ZA SEČENJE Ovo je siguran pokazatelj da je vreme da je bacite
Daske za sečenje vremenom dobijaju ogrebotine zbog kojih treba da se bace, i nabave nove.
![kakao glazura](/data/images/2024-06-27/92263_shutterstock-562118419_f.jpg)
SAVRŠENA KAKAO GLAZURA ZA POSLASTICE I DESERTE Sa njom je svaki slatkiš čarolija, a svima uspeva
Pravi se od jednostavnih sastojaka, a ulepšaće svaku poslasticu.
Komentari (0)