DODAJTE OVO BANANAMA I NIKAD NEĆE DA POTAMNE Dve namirnice zbog kojih izgledaju kao tek kupljene
Dva jednostavna a korisna trika kako da banane ne potamne, što je posebno važno za pripremu određenih deserta.

Dva trika koji provereno rade i sprečavaju tamnjenje banana
1. Voćni sok
Možete da izaberete sok od pomorandže, limuna ili grejpa.
Ali, ako ne želite da se ukus poremeti i postane kiseliji, najbolja je opcija da dodate sok od jabuke.
2. Med
Kiselost meda je slična onoj iz jabuke, a takođe sadrži peptide koji sprečavaju tamnjenje.
Napravite rastvor od jedne kašike meda u 120 ml vode i potopite kolutiće banane na tridesetak sekundi.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)