DODAJTE OVO BANANAMA I NIKAD NEĆE DA POTAMNE Dve namirnice zbog kojih izgledaju kao tek kupljene
Dva jednostavna a korisna trika kako da banane ne potamne, što je posebno važno za pripremu određenih deserta.
Dva trika koji provereno rade i sprečavaju tamnjenje banana
1. Voćni sok
Možete da izaberete sok od pomorandže, limuna ili grejpa.
Ali, ako ne želite da se ukus poremeti i postane kiseliji, najbolja je opcija da dodate sok od jabuke.
2. Med
Kiselost meda je slična onoj iz jabuke, a takođe sadrži peptide koji sprečavaju tamnjenje.
Napravite rastvor od jedne kašike meda u 120 ml vode i potopite kolutiće banane na tridesetak sekundi.
SLASNA KROMPIRUŠA Neodoljiva i ukusna, poćiće vam voda na usta
Sočnu pitu najbolje služite vruću.
POTAŽ OD GRAŠKA ZA ONE IZBIRLJIVE Sočno jelo koje greje dušu i telo
Fenomenalan potaž raspametiće i one izbirljive.
ŠPANSKA PITA Slasno predjelo sa šunkom, krastavcima i kačkavaljem, poćiće vam voda na usta
Sočno predjelo oboriće s nogu i one izbirljive.
TRIKOVI ZA NAJBOLJU TESTENINU Biće ukusna i slasna, a pasta nikad bolja
Trikovi iskusnih domaćica za najbolju testeninu.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
Komentari (0)