SAVETI ZA SOČNU ŠTRUDLU Ovo uradite i biće mekana kao duša, a uspeva svima
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
Koristite sastojke sobne temperature samo ako vam je tako napisano u receptu.
Brašno dodajte postepeno i nemojte da preterujete sa količinom.
Testo uvek ostavite bar 10 minuta da naraste.
Kada razvijate testo, rukama hvatajte dalju stranu testa i savijajte ga ka unutra.
Stavljajte u prethodno zagrejanu rernu i nemojte da otvarate dok poslastica ne bude skroz gotova.
Možda vas zanima:
CAKE ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće slasna i mekana kao duša, a trik je u ovome
Ako je i vama ovo jedna od omiljenih poslastica, nastavite da čitate.
SAVETI ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće mekana kao duša i sočna umesto tvrda i suva
Pratite ove jednostavne savete i uživajte u omiljenoj poslastici.
POSNE BANANA KUGLICE Brzi sitni kolači kao osmišljeni za slavsku trpezu, a nema ko vam neće tražiti recept
Slatki zalogajčići oduševiće goste, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
POSNA VASINA TORTA Čuvena poslastica koja ni malo ne zaostaje za originalom, a svi će tražiti dodatak
Neodoljiva poslastica sa orasima raspametiće goste i u posnoj varijanti.
PITA SA ŠLJIVAMA Jesenji desert koji budi sva čula, za prave sladokusce
Sočni desert oduševiće sve ukućane.
KEKS MARKIZA SLAĐA OD KLASIČNE Poslastica kao izmišljena za slavsku trpezu, dekorativna i preukusna
Fenomenalna poslastica sa piškotama raspametiće i one koji ne vole slatko.
BANANA TART Voćni desert koji popravlja dan u trenu, a krasi svaku svečanu trpezu
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)