SAVETI ZA SOČNU ŠTRUDLU Ovo uradite i biće mekana kao duša, a uspeva svima
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
Koristite sastojke sobne temperature samo ako vam je tako napisano u receptu.
Brašno dodajte postepeno i nemojte da preterujete sa količinom.
Testo uvek ostavite bar 10 minuta da naraste.
Kada razvijate testo, rukama hvatajte dalju stranu testa i savijajte ga ka unutra.
Stavljajte u prethodno zagrejanu rernu i nemojte da otvarate dok poslastica ne bude skroz gotova.
Možda vas zanima:
CAKE ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće slasna i mekana kao duša, a trik je u ovome
Ako je i vama ovo jedna od omiljenih poslastica, nastavite da čitate.
SAVETI ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće mekana kao duša i sočna umesto tvrda i suva
Pratite ove jednostavne savete i uživajte u omiljenoj poslastici.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)