SPREČITE PRSKANJE ULJA IZ TIGANJA Trikovi koji provereno rade, neće biti masnih fleka
Dva proverena saveta pomoću kojih ćete da sprečite prskanje ulja iz tiganja.

Temperatura
Ako prvo sipate ulje u tiganj, pa tek onda stavljate na šporet, promenite način.
Zagrejte prvo prazan tiganj, pa dodajte ulje i ostavite da dostigne 170 stepeni.
Ako nemate kuhinjski termometar možete da proverite temperaturu uz pomoć sledećeg trika.
Čist, suv drveni štap umočite u testo, pa proverite da li se javljaju mehurići.
Ako da, nastabite sa prženjem uz dodavanje namirnica.
Dodajte so
Dodajte malo soli u tiganj, popuniće male ogrebotine i neće prskati ulje.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)