SATARAŠ Tradicionalno letnje jelo po bakinom receptu, pravi raj za nepca
Iskoristite paprike i paradajz i uživajte u savršenom obroku za tople dane.
Potrebno je
- 1 glavica crnog luka
- 1/2 kg paprika
- 1/2 kg paradajza
- 1 ljuta papričica
- so
- biber
Priprema:
Luk prodinstajte na malo ulja, pa dodajte papriku i ljutu papričicu. Dodajte paradajz i ostavite da se krčka nekoliko minuta. Skinite s ringle. Služite sataraš uz kockice prepečenog hleba. Prijatno!
Možda vas zanima:
SATARAŠ Raj za nepca, zagrejaće vam dušu i telu, a odličan je i za dijetu
Jelo od paradajza, paprike i luka. Brzo se sprema. Odlično je kao samostalno jelo ili prilog uz meso.
DOMAĆI SATARAŠ PO BAKINOM RECEPTU Najbolji obrok za celu porordicu
Puno povrća i vitamina.
JELO I ZA NEISKUSNE DOMAĆICE Posni sataraš očas posla na vašem stolu
Obilje vitamina u tanjiru.
NJOKE SA PARMEZANOM I PESTO SOSOM Posno jelo na italijanski način koje budi sva čula
Sočne njoke u slasnom spoju sa pestom i veganskim parmezanom, ovakve do sada niste jeli.
DOMAĆI HLEB Umesto mešenja treba samo varjača, a biće svež i nekoliko dana
Zamirisaće cela kuća, najbolje ga služite vrućeg uz prilog po želji.
TRIK KOJI ČISTI RERNU BEZ STRUGANJA I RIBANJA Nikad lakše, a nije u pitanju soda bikarbona
Očistite rernu od tvrdokornih masnoća, na jednostavan i lak način.
JUNEĆI GULAŠ RAJ ZA NEPCA Fenomenalan ručak u sočnom spoju mesa sa povrćem, za prave gurmane
Sočan i slasan, sipaćete tanjir više.
LAZANJA SUPA U slasnom spoju predjela i omiljenog jela, popraviće vam dan u trenu
Ako volite lazanje, ovu supu ćete obožavati.
Komentari (0)