NAJBOLJI SAVETI ZA SOČNU PILETINU Biće kremasta i mekana kao duša, umesto bljutava i bezukusna
Primenite savete profesionalne kuvarice Jasmin Alsavaf i uživajte u preukusnoj piletini.
Prebrišite je ubrusom
Prvo je posolite i pobiberite. Ako stavite u tiganj bez toga,, začini se neće zalepiti u nju i prodreti dublje u meso. Ako solite gotovu piletinu biće bljutava.
Pržite kratko na vrućem tiganju
Pržite na vrućem tiganju ali kratko. Najbolje je da zagrejete suv tiganj, pa tek onda sipate ulje i dodate piletinu.
Nemojte često da okrećete
Samo jednom promenite stranu prženja. Ako budete često prevrtali file tiganj će da se hladi i neravnomerno zagreva meso.
Secite pažljivo
Izlupajte deblji deo filea u odnosu na tanji, da budu približno iste debljine.
Pustite meso da odmori
Nemojte piletinu da sečete čim je izvadite iz tiganja. Ostavite je neko vreme da odmori kako bi se vlakna mesa opustila i sokovi vratili između njih.
MAFINI SA BUNDEVOM Brzo gotovi, a svaki zalogaj je raj za nepca, ovakve do sada niste jeli
Sočni zalogajčići u super spoju sa bundevom, prste da poližete.
OČISTITE SUDOPERU ZA TREN OKA Sijaće se kao nova, a treba vam samo 1 namirnica, a nije soda bikarbona
Namirnica koju ima svaka domaćica izglancaće sudoperu začas.
SUPA OD PEČURAKA PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Mirisna i ukusna, popraviće vam dan u trenu
Recept čuvenog kuvara za predjelo koje oduševljava od prvog zalogaja.
OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.
SPASITE PREVIŠE LJUTO JELO Nemojte da bacate već dodajte ovu namirnicu, odmah će da ublaži ukus
Ako ste ubacili previše čilija pa je jelo ispalo ljuto, primenite ovaj koristan trik.
Komentari (0)