AKO ŽELITE ČIZKEJK KAO IZ POSLASTIČARNICE URADITE OVO Biće mekan kao duša i kremast
Primenite jednostavne trikove i uživajte u omiljenom kolaču.
Dobro utisnite podlogu
Podloga od mrvljenog keksa i putera će biti savršena ako dnom čaše jako utisnete smesu u kalup. Na taj način će da postane kompaktna i neće da se mrvi.
Masnoća
Ako recept podrazumeva punomasne sastojke nemojte da sami stavljate manje masan sir. Da bi krem bio savršen, potrebno je da ovo ispoštujete.
Temperatura
Najbolje je da koristite sastojke sobne tempersture, bilo da pravite čizkejk koji se peče ili ne. Iz frižidera je potrebno da bude samo pavlaka za šlag.
Trik za pečenje
Ukoliko pravite pečeni čizkejk, najbolje je da na dno rerne stavite posudu sa vodom.
Krug nožem
Nožem napravite jedan krug oko ivica čizkeja, videćete koliko se lakše vadi, u jednom komadu.
Izvadite iz frižidera ranije
Izvadite čizkejk iz frižidera najmanje 20 minuta pre serviranja, da bi bio savršenog ukusa.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)