VANILA ČIZKEJK Lagan, brz, mirisan i kremast, a nema paljenja rerne
Bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je:
Za koru:
- 500 g mlevenog keksa
- 200 g putera
Za krem:
- 500 g krem sira
- 200 g kisele pavlake
- 200 g slatke pavlake
- 2 veće sšolje šećera
- 1 bočica ekstrata vanile
- rendana korica pomorandže
Priprema:
Otopite puter pa njime prelijte mleveni keks. Utisnite u kalup da dobijete podlogu. Ostavite pola sata u frižideru. Nafilujte obilno koru, pa vratite čizkejk u frižider još nekoliko sati.
Možda vas zanima:
KOKOS ČIZKEJK BOLJI OD KLASIČNOG Mirisan i sladak, i dupla mera će biti malo!
Savršenog mirisa i još boljeg ukusa.
ČIZKEJK Donosimo vam originalan američki recept, biće kremast i sočan
Uspeva svima, a osvaja ukusom.
POSNI ČIZKEJK Desert za pamćenje ukusa koji priča priče
Aromatičan i sladak, ni malo ne zaostaje za originalom.
ČIZKEJK Neodoljivi kolač po originalnom receptu, a savršeno se slaže sa šoljom kafe
Fenomenalni desert neodoljivog ukusa, u savršenom spoju sa keksom, voćem i kajmakom.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)