ČOKOLADNI MEDALJONI Kolačići sa suvim voćem, spremni za 10 minuta!
Krckavi, slatki i brzo se prave - ima li bolje?

Čokoladni medaljoni
Možda vas zanima:

TURSKI MOKRI KOLAČ Toliko je sočan i čokoladan, nećete moći da prestanete da jedete!
Mekani biskvit natopljen slatkim prelivom čini ovaj kolač jednim od najsočnijih na svetu!

NEODOLJIV KOLAČ Mekane kocke od čokolade i kokosa su prosto savršene
Kada služite ovaj kolač, na tanjir stavite kocku i pored nje kuglu sladoleda od vanile.

SAVRŠEN SLATKIŠ Čokoladne kocke sa sočnom korom i filom koji se topi u ustima
Kolač koji se jednostavno sprema, a svima se dopada.

BEZ TRUNKE BRAŠNA! Preliven čokoladni kolač sa orasima i lešnicima
Kolač možete da pečete u plehu i sečete na kocke, ako nemate kalup za kuglof.
Sastojci:
300 g čokolade za kuvanje
100 g badema, lešnika ili oraha
50 g suvog grožđa
50 g suvih brusnica
Priprema:
Istopite čokoladu na tihoj vatri i kašičicom stavljajte po malo na plehu obloženom papirom za pečenje. Dok se prave krugovi i čokolada malo stegne, naseckajte badem. Na svaki medaljon stavite odozgo malo badema i suvog voća. Ostavite da se stegnu.

OPERA TORTA Klasik francuskog poslastičarstva u simfoniji različitih slatkih ukusa
Svečana i raskošna, gosti će biti oduševljeni.

ESTERHAZI TORTA Poslastica dostojna kraljeva, neprevaziđenog ukusa, za sve svečane prilike
Očaravajuća i svečana, nema ko vam neće tražiti dodatak.

NEODOLJIVI NJUJORŠKI ČIZKEJK Mekan kao duša, a topi se u ustima, savršen za sve bitne događaje
Sočni desert nestaće sa stola odmah.

NEODOLJIVI MAFINI SA LIMUNOM Osvežavajući slatkiš u savršenom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)