IDEALNA POSLASTICA ZA KRAJ NEDELJE Čarolija od krušaka u vašoj kuhinji
Neće vam oduzeti mnogo vremena.
Puding od krušaka
Sastojci:
4 kruške
200 ml soka od jabuke
20 g maslaca
50 g žutog šećera
8 kašika pavlake za šlag
3 žumanca
Priprema:
Kruške ogulite, očistite i isecite na osmine. Stavite u posudu sa sokom od jabuka i maslacem, pa kuvajte 10 minuta dok kruške ne omekšaju. Sve propasirajte, dodajte šećer, pavlaku i cimet, vratite u posudu, dodajte
žumance i mešajte na laganoj vatri dok se malo ne zgusne. Poslužite u činijicama dobro ohlađeno.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DA LI STE PROBALI VOĆNI SUTLIJAŠ? Prosto se pravi, a toliko je ukusan
Probajte jednom i videćete.
PRAVO OSVEŽENJE ZA TOPLE DANE Arapski puding možete jesti svaki dan
Neodoljiva je poslastica.
NIJE OBIČAN PUDING OD VANILE Napravite ga po specijalnom receptu i oduševite ukućane
Probajte ga u nekom novom ruhu.
LJUBITELJIMA KAFE ĆE SE NA PRVU LOPTU DOPASTI Možete praviti ovaj desert kad god poželite
Kremasta i sočna poslastica.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)