SLATKI NAZIV VRAĆA U DETINJSTVO Svi se sećamo ovog neodoljivog deserta, prste ćete polizati
Taman za mali zalogaj.
Čar na dar
Možda vas zanima:

UKUSNIJE NEGO ONE IZ PRODAVNICE Kad naučite da ih pravite, više kupovne TOBLERONE nećete kupovati
Taman isecite za jedan zalogaj.
SVI ZNAJU ZA OVAJ DESERT Sočan i neodoljiv, lako se pravi i brzo se jede - breskvice
Pokušajte da ih napravite, nije ništa komplikovano.

STARA POSLASTICA SVIMA OMILJENA Probajte ovaj recept na ČAŠE i lenja pita će vas mamiti da uzmete još!
Nema ko ne voli ovaj ukusan desert.
BRZI LISNATI SLATKIŠ Zbog deserta sa Palma de Majorke poželećete da odete odmah tamo!
Poslastica za sve ukuse.
Sastojci:
250 g margarina
125 g šećera
6 kašika meda
200 g kikirikija
200 g susama
100 g čokolade
200 g kornfleksa
Priprema:
Pržite susam u tiganju dok ne porumeni i dobije miris. Ponovite isti postupak i sa kikirikijem. Zatim ga sameljite na krupnije komadiće. Prva smesa: Stavite margarin da se istopi. Kada se margarin istopi, dodajte najpre šećer, pa sjedinite masu, zatim med i čokoladu, pa mešajte na šporetu dok se sve ne istopi i sjedini. Druga smesa: U veću činiju sipajte kornfleks, izlomljeni kikiriki i susam i izmešajte. Spojte smese, pa izmešajte. Možete ih posluživati u korpicama ili smesu sipati u nauljenu tepsiju i nakon jednog sata hlađenja seći na
kocke.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.


DUNAVSKI TALASI Kremasti desert sa višnjama od kog će vam poći voda na usta
Sočan i kremast voćni kolač.
Komentari (0)