OVAKAV KOLAČ SA BUNDEVOM JOŠ NISTE PROBALI Gotov za 20 minuta, fantastičnog ukusa, svi će vam tražiti recept
Pred vama je recept za ukusan i brz kolač sa bundevom i jabukama koji se lako sprema.
Sastojci
250 gr brašna
150 gr šećera
100 gr margarina
3 jaja
1 kesica praška za pecivo
1 kesica vanilin šećera
300 gr očišćene i narendane bundeve
250-300 gr očišćene i narendane i oceđene jabuke
cimet po želji
Priprema
Umutite jaja i šećer pa dodajte omekšali margarin i sve zajedno sjedinite. U tu smesu dodajte brašno, prašak za pecivo, vanilin šećer i cimet . Na kraju dodajte narendanu bundevu i narendane jabuke pa sve dobro umutite i sipajte u pleh. U plehu pecite na 200 stepeni 35 do 40 minuta dok korica ne porumeni.
Možda vas zanima:
ALEKSANDRIN LIJA KOLAČ SA BUDEVOM OBOŽAVAJU DECA Mekan kao duša i sočan, za sve prilike
Napravite ovaj neodoljivi jesenji desert sa bundevom po receptu Aleksandre Stupar iz Zrenjanina
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM Za savršeno popodne, a miriše na ljubav
Sočni kolač nestaće sa stola odmah.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)