BRZA TORTA OD MLEVENOG KEKSA Fenomenalnog ukusa, uzećete parče više
Poješćete je brzo, priprema je jednostavna a ukus neodoljiv. Ko voli keks, praviće je stalno.
Potrebno je
- 250 g putera
- 600 g mlevenog keksa
- 50 g šećera u prahu
- 100 g čokolade
- 200 ml gaziranog soka od pomorandže
- 300 ml slatke pavlake
Priprema
Pomešajte u činiji mleveni keks, istopljeni puter i gazirani sok od pomorandže. Smesu dobro sjedinite rukama, pa po potrebi dodajte još soka. Smesu stavite u kalup i dobro utisnite. Stvite u frižider na 15 minuta. Za to vreme umutite slatku pavlaku sa šećerom u prahu, pa dodajte istopljenu čokoladu i sve sjedinite mikserom. Preko keksa sipajte fil i vratite u frižider na još 15 minuta. Ukrasite po želji.
Možda vas zanima:
RUMBA TORTA ZA LENJE DOMAĆICE Pravi se maltene sama, a tera vodu na usta
Kremasta i jednostavna, savršena za sve prilike.
BRZA TORTA SA MALINAMA I PIŠKOTAMA ZA LENJE DOMAĆICE Gotova dok pristavite kafu
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
SUPER BRZA KEKS TORTA Gotova dok pristavite kafu, a svi je vole
Ako volite tiramisu, ovu tortu ćete obožavati.
BRZA KEKS TORTA SA VIŠNJAMA SE TOPI U USTIMA Poslastica sa kojom nikad nema greške
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)