POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za onim mrsnim, recept je proveren a ukus savršen
Ove princes krofne možete da jedete i u dane posta.
Potrebno je
Za korpice:
- 200 ml vode
- 100 ml ulja
- 180 gr brašna
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 4 banane
Za fil:
- 50 gr pudina od vanile
- 250 ml sojinog mleka
- 75 gr margarina
Priprema:
Šerpicu sa vodom stavite na ringlu i pustite da proključa. Onda dodajte brašno, prašak za pecivo i mešajte na ringli dok se sastojci ne sjedine. Zatim prespite smesu u drugu posudu, pa dodajte ispasiranu bananu. Mikserom sjedinite sastojke. Preručite u pleh obložen papirom za pečenje i rasporedite smesu. Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Skuvajte mleko sa pudingom od vanile, pa kada se prohladi, dodajte margarin. Pripremljenom smesom filujte krofnice. Bon appetit!
Možda vas zanima:
POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom, po starom teta Mirinom receptu
Neodoljive i sočne, najbolje stavite odmah duplu meru.
POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom, a tope se u ustima
Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom. a mirišu na nedelju
Neodoljive i slatke, prste da poližete.
PRINCES KROFNE IZ BAKINE KUHINJE Posne i fenomenalne, za pravo zadovoljstvo
Fenomenalan desert ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)