POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom. a mirišu na nedelju
Neodoljive i slatke, prste da poližete.

Potrebno je
Možda vas zanima:

POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom, po starom teta Mirinom receptu
Neodoljive i sočne, najbolje stavite odmah duplu meru.

POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za onim mrsnim, recept je proveren a ukus savršen
Ove princes krofne možete da jedete i u dane posta.

PRINCES KROFNE SA VIŠNJAMA Klasik koji ne izlazi iz mode u sočnom spoju sa voćem
Vazdušaste i mekane, savršene za proleće.

PRINCES KROFNE Mekane kao duša i sočne, baš kao one iz bakine kuhinje
Mekane i ukusne, za sve prilike.
Za korpice:
- 200 ml vode
- 100 ml ulja
- 180 g brašna
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 4 banane
Za fil:
- 50 g pudinga od vanile
- 250 ml sojinog mleka
- 75 g margarina
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Šerpicu sa vodom stavite na ringlu i pustite da proključa. Onda dodajte brašno, prašak za pecivo i mešajte na ringli dok se sastojci ne sjedine. Zatim prespite smesu u drugu posudu, pa dodajte ispasiranu bananu. Mikserom sjedinite sastojke. Preručite u pleh obložen papirom za pečenje i rasporedite smesu. Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Skuvajte mleko sa pudingom od vanile, pa kada se prohladi, dodajte margarin. Pripremljenom smesom filujte krofnice. Bon appetit!

AROMATIČNI KAPKEJKSI Naprave se lako, a pojedu brzo pa se traži dodatak
Mirisni i slatki, osvojiće vas od prvog zalogaja.

PROLEĆNI KOLAČ SA MALINAMA I ČOKOLADOM Kremast i osvežavajući desert koji miriše na ljubav
Sladak i lagan, nema ko vam neće tražiti recept.

TORTA OD BATATA I CRNE ČOKOLADE Viralni recept koji je oduševio brojne domaćice
Fenomenalna poslastica jednostavne pripreme.

NEODOLJIVA ČOKOLADNA KREMPITA Kolač kakav do sada niste jeli, po receptu iz zaboravljene sveske
Kremasti kolač obožavaće cela porodica.

PROLEĆNA PITA SA JABUKAMA I MLEVENIM KEKSOM Starinska poslastica na moderan način, nema ko je ne voli
Slatka i osvežavajuća, a uspeva i početnicima.
Komentari (0)