POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom, a tope se u ustima
Sočne i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.
Sastojci:
Za krofne
- 200 ml vode
- 100 ml ulja
- 180 gr brašna
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 4 banane
Za fil
- 50 g pudinga od vanile
- 250 ml sojinog mleka
- 75 g margarina
Priprema:
Vodu sipajte u šerpu pa ostavite da proključa. Dodajte brašno, prašak za pecivo i mešajte na ringli dok se sastojci ne sjedine. Smesu prespite u posudu, pa dodajte ispasiranu bananu, i mikserom sjedinite. Smesu formirajte u oblik korpica-krofni pa poređajte u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Sojino mleko skuvajte sa pudingom od vanile, pa kad se prohladi, dodajte margarin. Pripremljenim filom filujte princes krofnice. Bon appetit!
Možda vas zanima:
POSNE KROFNE Ni malo ne zaostaju za originalom, a mekane kao duša
Sočne i slatke, bićete oduševljeni.
POSNE KROFNE Mekane kao pamuk, a sočne i slasne, poćiće vam voda na usta
Neodoljive i mekane kao duša, najbolje stavite duplu meru.
PRINCES KROFNE IZ BAKINE KUHINJE Posne i fenomenalne, za pravo zadovoljstvo
Fenomenalan desert ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
POSNE PRINCES KROFNE Ni malo ne zaostaju za onim mrsnim, recept je proveren a ukus savršen
Ove princes krofne možete da jedete i u dane posta.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)