CAKE ISKUSNIH DOMAĆICA ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće slasna i mekana kao duša, a trik je u ovome
Ako je i vama ovo jedna od omiljenih poslastica, nastavite da čitate.
Koristite sastojke sobne temperature
Dovešće do toga da se sastojci lepo sjedine, što će da utiče na teksturu i ukus štrudle.
Brašno dodajte postepeno
Da biste kontrolisali konzistenciju testa, brašno dodajte postepeno.
Nemojte da preterujete sa količinom brašna
Ako preterate sa količinom brašna umesto ukusne i sočne poslastice dobićete suvu i tvrdu.
Ostavite testo da odstoji
Ostavite oblikovano testo da odstoji i naraste, uticaće na fermentaciju i razvoj ukusa.
Nemojte da otvarate rernu tokom pečenja
Ako budete otvarali rernu poremetićete temperaturu i dovešćete do neravnomernog pečenja.
Možda vas zanima:
SAVETI ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće mekana kao duša i sočna umesto tvrda i suva
Pratite ove jednostavne savete i uživajte u omiljenoj poslastici.
SAVETI ZA SOČNU ŠTRUDLU Ovo uradite i biće mekana kao duša, a uspeva svima
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u brojnim pohvalama za omiljenu poslasticu.
PITA OD DUNJA Savršen recept Marte Stjuart za poslasticu od koje će vam poći voda na usta
Recept čuvene američke kuvarice oduševiće i one koji ne vole slatko.
PITA SA JABUKAMA Pravi se od 5 sastojaka, a ukusa kao da ste se trudili satima
Brza pita jednostavne pripreme oduševiće sve sladokusce.
TIRAMISU KUGLICE Mekane kao oblak, a savršeno se slažu sa šoljicom kafe, za sve prilike
Slatki zalogajčići nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
BOEM KOCKE Kolač u savršenom spoju sa orasima, a svi će vam tražiti dodatak
Fenomenalni desert nestaće sa stola čim se postavi, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
ROLAT SA MAKOM Očaravajući desert mekan kao duša, poći će vam voda na usta
Služite samostalno ili pospite šećerom u prahu.
Komentari (0)