
DUNAVSKI TALASI Budi sećanje na detinjstvo, u savršenom spoju sa višnjama
Kremast i sočan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Petak, 18. jul 2025.
Kremast i sočan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Sočan i mekan kao duša, za pravo uživanje.
Sočan i mekan, a uspeće svima.
Sočan i mekan, a uspeće svima.
Fenomenalan desert ukusa koji priča priče.
Ako volite čuvenu tortu, ovaj kolač ćete obožavati.
Fenomenalan desert nestaće sa stola čim se postavi.
Brzo i lako se sprema, a još brže pojede
Napravite ovaj voćni desert po receptu Mirka Končara iz Beograda
Fenomenalan i sočan, nema ko vam neće tražiti parče više.
Luna Đogani Miljković, pevačica, jutjuberka, odnedavno voditeljka autorske emisije, i ćerka Gagija i Anabele iz muzičke grupe Funky G, kaže da je talenat za kuvanje nasledila od rođene tetke. U njenim slanim i slatkim specijalitetima posebno uživaju suprug Marko Miljković i ćerkice Mia i Lana. Takav je i ovaj recept za čokoladni kolač sa višnjama, idealan za tropske julske dane.
Savršeni slatko kiselkasti spoj čokolade, keksa i višanja, u desertu za pamćenje.
Neodoljivi desert pravi se brzo i lako, a smaže se u trenu.
Slatkiš za sva vremena i prilike.
Brzinski desert za prave sladokusce.
Napravićete za pola sata a nestaće sa stola odmah.
Dajemo vam malo drugačiji recept sa korama koje se tope u ustima i osvežavajućim filom.
Kolač je dobio naziv po izgledu koji podseća na talase Dunava.