Zapečeni italijanski njoki u sosu od paradajza i spanaća su nutritivno bogat obrok koji će zadovoljiti svačije nepce
Iako se ovo jelo može poslužiti kao bogatiji prilog uz bilo koje mesno pečenje, odlični su i sami za sebe
Nedelja, 24. nov 2024.
Iako se ovo jelo može poslužiti kao bogatiji prilog uz bilo koje mesno pečenje, odlični su i sami za sebe
Aromatičan, jednostavan sos sa spanaćem i paradajzom, uz dodatak meda i mocarele, daje ovom jelu fantastičan ukus.
Ukoliko volite jači ukus, slobodno dodajte i malo seckane pančete ili kobasicu.
Ukoliko volite jači ukus, slobodno dodajte i malo seckane pančete ili kobasicu.
Ovim jelom nahranićete celu porodicu za relativno malo novca, bez mnogo truda i izgubljenog vremena. Što je najbolje, uživaćete u rastezanju sira, mirisu limuna, teksturi kelja i boriti se za njoke koji su se ispekli i postali hrskavi.
Ovo jelo se priprema brzo i lako, a ukus će učiniti da se osećate kao da sedite u najotmenijem restoranu