
SVINJETINA U SOSU Specijalitet toskanske kuhinje od kojeg nam ide voda na usta
Svinjska rebrau sosu od paradajza i vina, vrlo je nežno a ukusno jelo za koje ćete dobiti mnoštvo komplimenata.
Ponedeljak, 07. apr 2025.
Svinjska rebrau sosu od paradajza i vina, vrlo je nežno a ukusno jelo za koje ćete dobiti mnoštvo komplimenata.
Za mnoge su upravo rebrica jedan od omiljenih dijelova svinjetine, pogotovo kada dolaze s grila. Ovaj recept, osim na roštilju, možete pripremiti i u rerni a rezultat će bit jednako sočan i sladak!
Više ne morate da idete u restoran kako bi jeli svinjska rebra, već ovaj specijalitet jednostavno napravite kod kuće. Prvo marinirajte meso, pa ga ispecite u rerni. Uz ovako sočna svinjska rebarca dovoljno je da poslužite samo salatu. A, ako želite da kupovni pire od jabuke zamenite domaćim
Više ne morate da idete u restoran kako bi jeli svinjska rebra, već ovaj specijalitet jednostavno napravite kod kuće. Prvo marinirajte meso, pa ga ispecite u rerni. Uz ovako sočna svinjska rebarca dovoljno je da poslužite samo salatu. A, ako želite da kupovni pire od jabuke zamenite domaćim
Savršen izbor za ručak.