RECEPT KOJI JE OSVOJIO MILIONE DOMAĆICA Pripremite losos u najzdravijoj varijanti
I vrapci na grani znaju da je jako važno unositi svake nedelje omega 3 kiseline.
Losos s prokeljom i rukolom
Sastojci:
300 g filea lososa
100 g rukole
200 g prokelja
sok od jednog limuna
1 kašičica soli
2 kašike maslinovog ulja
1 kašičica belog luka u prahu
Priprema:
File lososa skuvajte na pari ili ispecite na foliji, te iseckajte sitno. Povrće operite i takođe iseckajte, a rukolu ostavite celu. Iscedite preko svega limunov sok, dodajte so, maslinovo ulje. Servirajte ohlađeno uz basmati pirinač ili prepečen integralni hleb.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAJBRŽA POSNA ROZEN TORTA Poslastica koju spremate kad vam stižu nenajavljeni gosti
Dobro poznat desert koji možete jesti svaki dan.
PRAVI SE DUPLO BRŽE OD AJVARA Namaz od SUVIH paprika odličan je prilog uz roštilj
Neprikosnovenog ukusa daće obroku idealan ukus.
OVO JE NAJBOLJI NAČIN DA SPREMITE SKUŠU Odličan recept i za one lenje domaćice
Uvereni smo da ćete je spremiti na najbolji način.
NEMA LEPŠEG OBROKA OD DOMAĆEG Svečana čorba od kupusa i mesa
Zadovoljite sve ukućane.
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
Komentari (0)