Ako volite punjeno povrće ovaj SOČNI POSNI RECEPT sa paradajzom je pravo jelo za vas
Odlična vege ideja, koja će razgaliti vaša nepca i odlično vas nahraniti - punjen pa zapečen u rerni paradajz.
Paradajz punjen kinoom
Sastojci:
1 crni luk
4 čena belog luka
1 šaka svežeg spanaća
malo pesto sosa
3 šolje kuvane kinoe
6 velikih paradajza
italijanska mešavina
ulje maslinovo
Priprema:
Zagrejte rernu na 200 stepeni. Pripremite mi prema uputstvima. Na maslinovom ulju u velikom tiganju prodinstajte sitno seckani luk i beli luk. Dodajte začine po želji. Po potrebi dodajte malo vode, promešajte. Spanać operite, dodati u tiganj, sve sjediniti. Dodati kuvanu i oceđenu kinoju, malo pesta. Mešajte da se svi sastojci sjedine. Po potrebi malo posolite. Opranom paradajzu odsecite vrh (čep), izdubite ih. Izdubljeni deo iseckajte i pomešajte sa kinojom i smesom prelijte paradajz. Po želji na vrh dodajte malo mocarele ili feta sira. Svaki paradajz prelijte sa malo maslinovog ulja i pecite oko pola sata.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
KREM MED Savršeni namaz za palačinke od samo 1 sastojka, a budi sva čula
Kremast i neodoljiv, oduševiće i one izbirljive.
DŽEM OD SMOKAVA S VANILOM Neodoljivi spoj različitih ukusa oboriće s nogu i one najizbirljivije
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom desertu, nećete da pogrešite šta god da odaberete.
NAJLEPŠI DŽEM OD BRESAKA Gotov za pola sata, a ukusa koji priča priče
Potpuno prirodan, obožavaće svi koji ga budu probali.
VEGANSKI ČOKOLADNI MUS UKUSNIJI OD KLASIČNOG U neodoljivom spoju sa kokosovim mlekom
Aromatični desert uspeva svima, a pomera granice dobrog ukusa.
KURKUMA LATE Čarobni napitak poznat kao "zlatno mleko", zameniće kafu i okrepiti organizam u trenu
Kurkuma ima antioksidativna svojstva, podmlađuje, otklanja simptome depresije.
Komentari (0)