HRSKAVI MUSLI KOJEG SVI VOLIMO Napravite domaću granolu za svoju dušu!
Nudimo vam najbolji recept.
Domaća granola
Sastojci:
4 šolje ovsenih pahuljica
1 šolja mešavine orašastih plodova i semenki
1 kašika cimeta
1/2 šolje seckanog suvog voća
1 šolja kokosovog brašna
prstohvat soli
1/4 šolje kokosovog ulja
1 kašičica ekstrakta vanile
1/4 šolje meda
Priprema:
Pleh iz rerne obložite papirom za pečenje. U većoj posudi pomešajte suve sastojke, a u drugoj kokosovo ulje ekstrakt vanile, so i med. Sve pomešajte, pa izručite na pleh i pecite oko 30 minuta na 150 stepeni. Neka se granola ohladi, pa je nežno rukama usitnite i dodajte joj suvo voće. Spakujte u tegle.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
I SITI I FIT Zdrava verzija poznate poslastice oduševiće vas na prvi zalogaj
Banana split sa granolom pravićete svaki dan.
PREUKUSAN I ZDRAV NAMAZ ZA SVAKI DAN Ružičasti humus ješćete i za doručak i za večeru
Zavolećete i cveklu i leblebije.
ZDRAVIJI OBROK NE MOŽE BITI Teleća čorba će se svima dopasti
Videćete da je drugačija.
NAJJEDNOSTAVNIJA VEČERA Zdrava PABLOVA salata nema mnogo kalorija
Jedite bez griže savesti.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)