PREUKUSAN I ZDRAV NAMAZ ZA SVAKI DAN Ružičasti humus ješćete i za doručak i za večeru
Zavolećete i cveklu i leblebije.

Ružičasti humus
Možda vas zanima:

JEDNOSTAVAN KOLAČ ZA SVE PRILIKE Napravite sočnu poslasticu od oraha
Uz slatku pavlaku, biće pun pogodak.

KREMASTO I UKUSNO ZADOVOLJSTVO Piletinu u sosu od pečuraka može da napravi svako
Uz dodatak vina postaće vam omiljeno jelo.

IMAĆETE OSEĆAJ KAO DA STE U ITALIJI Napravite lazanju s tikvicama po STAROM receptu
Svi ukućani će biti srećni, siti i zadovoljni.

Sastojci:
200 g cvekle
60 g crvene paprike
2 čena belog luka
250 g leblebije iz konzerve
100 ml jogurta
1 kašika maslinovog ulja
50 g semenki
Priprema:
Cveklu oljuštite i iseckajte, a papriku presecite napola. Pleh za pečenje nauljite i poređajte povrće i beli luk koji nemojte ljuštiti. Pecite na 180 stepeni 20 minuta. Leblebije ocedite, a pečeni beli luk oljuštite. Pomešajte pečeno povrće s leblebijama. Dodajte jogurt, maslinovo ulje i so, pa usitnite u blenderu da dobijete gladak krem. Humus ohladite u frižideru bar pola sata. Semenke suncokreta istostirajte na teflonu bez masnoće. Servirajte s humusom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

BRZI KINOA KEKSIĆI Super idu uz šolju kafe ili čaja, a prave se lako
Bićete oduševljeni ukusom.

POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.

HUMUS NAMAZ Gotov začas, a slasan i ukusan, slaže se uz razna jela
Namaz možete da čuvate do 3 dana u zatvorenoj činiji u frižideru.

UKUSNA KUS KUS SALATA Pikantna i aromatična, osvežiće vas u trenu
Drugačija i ukusna, bićete oduševljeni.

SALATA SA CVEKLOM I JABUKAMA Krepi organizam u trenu, a gotova začas
U sočnom spoju sa orasima, ovakvu salatu do sada niste jeli.
Komentari (0)