SIBIRSKA SALATA Kombinacija mesa, povrća i sira čini je zdravom i hranljivom
Piletina, cvekla, kačkavalj i još nekoliko sastojaka daju ovoj salati savršen ukus.
Sastojci:
1 pileće belo meso
2 barene cvekle
300 g majoneza
200 g kačkavalja
3 jajeta
1/2 veze svežeg peršuna
1 kisela pavlaka
1/2 kašičice soli
Priprema:
Skuvati piletinu i cveklu i ostaviti da se ohlade. Piletinu iscepkati na manje komade, a cveklu oljuštiti i izrendati. Dodati izrendana skuvana jaja, rendani kačkavalj. Posoliti, dodati seckani peršun, pavlaku i majonez. Izmešati da se sve sjedini. Ukrasiti rendanim kačkavaljem i peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
KREM SUPA OD KARFIOLA Jednostavno jelo koje osvaja na prvi zalogaj
Čuvajte karfiol u fioci za povrće, u plastičnoj kesi, do nedelju dana...
POSNE PLJESKAVICE OD OSLIĆA Prave se za tili čas, a ukus im je fenomenalan
Najbolje da ih servirate dok su još tople...
Komentari (0)