SIBIRSKA SALATA Kombinacija mesa, povrća i sira čini je zdravom i hranljivom
Piletina, cvekla, kačkavalj i još nekoliko sastojaka daju ovoj salati savršen ukus.

Sastojci:
1 pileće belo meso
2 barene cvekle
300 g majoneza
200 g kačkavalja
3 jajeta
1/2 veze svežeg peršuna
1 kisela pavlaka
1/2 kašičice soli
Priprema:
Skuvati piletinu i cveklu i ostaviti da se ohlade. Piletinu iscepkati na manje komade, a cveklu oljuštiti i izrendati. Dodati izrendana skuvana jaja, rendani kačkavalj. Posoliti, dodati seckani peršun, pavlaku i majonez. Izmešati da se sve sjedini. Ukrasiti rendanim kačkavaljem i peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

ZAPEČENA OVSENA KAŠA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Miriše božanstveno, a ukus je još bolji
Imaćete osećaj kao da jedete najbolji desert.

PUDING SA JABUKAMA ZA PRAVE SLADOKUSCE Lagani voćni desert koji će vas osvežiti u trenu
Mirisan desert neponovljivog ukusa.

MAČA LATE Zdrav i ukusan napitak razbudiće vas u momentu, za savršeno jutro
Umesto kokosovog, možete da sipate bilo koje biljno mleko.

ZAPEČENE PALAČINKE SA JABUKAMA Klasik na drugačiji način, ukusa koji priča priče
Sočne i slasne, zamirisaće cela kuća.

VEGANSKA TORTA BEZ PEČENJA Miriše na kokos i budi sva čula, a uspeva bukvalno svima
Neodoljiva poslastica gotova za tili čas, a osvaja od prvog zalogaja.
Komentari (0)