I ZA DECU I ZA ODRASLE Udovica pevača Marinka Rokvića podelila recept za zdravu domaću paštetu
Jednostavna, lagana, ali zdrava, delotvorna, naročito ako se na ovih 40 stepeni borite sa zdravstvenim problemima. napisala je Slavica Rokvić uz recept.
![zdrava domaća pašteta](/data/images/2023-08-14/61034_screenshot-2023-08-14-125844_f.jpg?timestamp=1691964000)
Zdrava domaća pašteta
Sastojci:
ćureći ili pileći file
senf
celerova so
malo kuvanog domaćeg paradajza
sitno seckan peršun
Priprema:
Belo meso skuvati u supi ili posebno. Staviti ga u multipraktik sa ostalim sastojcima. Blendirati.
- Lagano, ukusno, ne opterećuje digestivni trakt, a daje snagu na poseban način - napisala je Slavica Rokvić na svom Instagram profilu.
![BENEDIKT JAJA Klasični doručak koji nikada ne izlazi iz mode!](/data/images/2023-03-16/48936_david-b-townsend-iqsdsfo9uui-unsplash_f.jpg)
BENEDIKT JAJA Klasični doručak koji nikada ne izlazi iz mode!
Priprema možda deluje kao izazov, ali uz dobar recept i malo strpljenja, lako možete napraviti ovo jelo kod kuće
![sok](/data/images/2023-04-21/52243_hanne-hoogendam-b5q-4lqjzkq-unsplash_f.jpg)
DOMAĆI SOK OD ZOVE Osvežavajući napitak, ukusan i prirodan bez veštačkih dodataka
Sok od zove je jedan od omiljenih prirodnih napitaka, poznat po svom osvežavajućem ukusu i brojnim zdravstvenim benefitima. Priprema je jednostavna, a rezultat je ukusan i prirodan sok bez veštačkih dodataka.
![salata](/data/images/2025-02-05/113205_shutterstock-2022687371_f.jpg)
SALATA SA PEČENIM PAPRIKAMA, LEBLEBIJAMA I MINI MOCARELOM Dodajte malo bosiljka po ukusu i uživancija je zagarantovana
So, maslinovo ulje i jabukovo sirće dodajte po ukusu.
![kaša](/data/images/2024-10-29/104531_cia-shutterstock-2152830655_f.jpg)
ZDRAV I UKUSAN DORUČAK ZA ENERGIČAN POČETAK DANA Brzo i ukusno, za zaposlene ljude!
Predlažemo ukusan i brz doručak, ovsenu kašu sa voćem i orasima
![pasulj](/data/images/2025-02-04/113123_shutterstock-2569944811_f.jpg)
STARINSKO JELO SA SAVREMENIM DODACIMA Beli pasulj sa bebi spanaćem je apsolutna fantazija, spremite ga što pre
Servirajte odmah sa prepečenim hrskavim hlebom...
Komentari (0)