Fino sočno meso preliveno sosom od rena, to je sve što vam treba
Kad želite fino i sočno meso, uvek ga stavite da se kuva u vruću vodu. Ona zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.
Kuvana govedina u sosu od rena
Sastojci:
500 ml vode
1 povrtna kocka
600 g govedine za supu
Sos od rena:
150 g rena
300 ml goveđe supe
200 g jabuke
so
50 ml jabukovog sirćeta
1 kašičica šećera
Priprema:
U vruću vodu stavite povrtnu kocku, govedinu i pustite da provrije. Potom smanjite vatru i kuvajte tako dugo dok meso ne postane mekano. Ren oljušite, narendajte i zalijte pripremljenom supom u kojoj se kuvala govedina. Dodajte nerandane jabuke, so, sirće i šećer te kratko prokuvajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Posne piroške iz rerne: Brze, zdrave i neodoljivo mekane
Idealne su za posnu večeru, užinu ili druženje uz čaj, a najlepše od svega je što nestaju sa tanjira brže nego što se ispeku
Komentari (0)