Fino sočno meso preliveno sosom od rena, to je sve što vam treba
Kad želite fino i sočno meso, uvek ga stavite da se kuva u vruću vodu. Ona zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.
Kuvana govedina u sosu od rena
Sastojci:
500 ml vode
1 povrtna kocka
600 g govedine za supu
Sos od rena:
150 g rena
300 ml goveđe supe
200 g jabuke
so
50 ml jabukovog sirćeta
1 kašičica šećera
Priprema:
U vruću vodu stavite povrtnu kocku, govedinu i pustite da provrije. Potom smanjite vatru i kuvajte tako dugo dok meso ne postane mekano. Ren oljušite, narendajte i zalijte pripremljenom supom u kojoj se kuvala govedina. Dodajte nerandane jabuke, so, sirće i šećer te kratko prokuvajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)