GOVEDINA STROGANOV Dobila je ime po grofu iz 19 veka, a ukusom budi sva čula
Jelo je dobilo naziv po grofu Pavelu Aleksandroviču Stroganovu
Subota, 06. dec 2025.
Jelo je dobilo naziv po grofu Pavelu Aleksandroviču Stroganovu
Jeste li jeli nekada čorbu po ovom receptu?
Govedina u sosu od cimeta, jogurta i ljute papričice sprema se jednostavno, a nezaboravnog je ukusa
Govedina u sosu od cimeta, jogurta i ljute papričice sprema se jednostavno, a nezaboravnog je ukusa
Ovo je zapravo goveđi gulaš dinstan u crvenom vinu i spada u francuske nacionalne specijalitete a posebnost mu daje vino burgundac u kojem se dinsta
Recept je jedinstven.
Lake su za pripremu.
Nema ko je neće zavoleti.
Kad želite fino i sočno meso, uvek ga stavite da se kuva u vruću vodu. Ona zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.
Nema potrebe da kestene radite samo pečene na ulici, odlični su i kao zvezda jesenjeg jela sa govedinom.
Azijska kuhinja je sve popularnija u našim krajevima, pa smo vam u tu svrhu pripremili jedan od tipičnih recepata za - vijetnamsko podneblje. Vjerujte nam, fantastičan je!
Čak i početnici će uspeti da ga pripreme, a pored sveže salate i krompira biće savršen izbor za nedeljni ručak.