VRHUNSKI SPECIJALITET GOTOV ZA 30 MINUTA Govedina u sosu od jogurta, cimeta I ljute papričice
Govedina u sosu od cimeta, jogurta i ljute papričice sprema se jednostavno, a nezaboravnog je ukusa
Petak, 22. nov 2024.
Govedina u sosu od cimeta, jogurta i ljute papričice sprema se jednostavno, a nezaboravnog je ukusa
Ovo je zapravo goveđi gulaš dinstan u crvenom vinu i spada u francuske nacionalne specijalitete a posebnost mu daje vino burgundac u kojem se dinsta
Ovo je zapravo goveđi gulaš dinstan u crvenom vinu i spada u francuske nacionalne specijalitete a posebnost mu daje vino burgundac u kojem se dinsta
Recept je jedinstven.
Lake su za pripremu.
Nema ko je neće zavoleti.
Kad želite fino i sočno meso, uvek ga stavite da se kuva u vruću vodu. Ona zatvara pore u mesu i meso ostaje sočno sa sačuvanim svim hranjivim sastojcima.
Nema potrebe da kestene radite samo pečene na ulici, odlični su i kao zvezda jesenjeg jela sa govedinom.
Azijska kuhinja je sve popularnija u našim krajevima, pa smo vam u tu svrhu pripremili jedan od tipičnih recepata za - vijetnamsko podneblje. Vjerujte nam, fantastičan je!
Čak i početnici će uspeti da ga pripreme, a pored sveže salate i krompira biće savršen izbor za nedeljni ručak.