SAVRŠEN DORUČAK Recept za zeljanicu iz bakine sveske, pola pleha nestane za tren!

Trpeza/ V.V.

08:31

Bakina vanglica 0

Napravite slanu pitu za doručak, a možete je jesti i kao večeru.

SAVRŠEN DORUČAK Recept za zeljanicu iz bakine sveske, pola pleha nestane za tren!
Shutterstock

Sastojci:

500 g kora za pitu

400 g zelja ili blitve

200 g starog sira

3 jaja

Priprema:

Zelje oprati, izblanširati i sitno iseckati. Sir izgnejčiti, jaja umutiti i pomešati sa zeljem. Stavljati tri kore jednu na drugu i svaku poprskati uljem, a treću nafilovati filom od sira i zelja i saviti u rolnicu. Ređati rolnice u podmazan pleh, premazati ih odozgo uljem i peći na 200 stepeni 40-50, odnosno dok ne porumene.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading