POGAČICE GOTOVE ZA OSAM MINUTA Slobodno ih jedite Iako ste na dijeti, jer uopšte ne goje
Ukusno i sočno a nije opasno po našu kilažu
Sada kada je sezona odmora, uglavnom svi vode računa o ishrani. Ukoliko ste na nekom režimu trenutno, držite dijetu ili tek planirate ovaj recept se mora naći na vašem meniju. Keto pogačice sa sirom su zdrava opcija koju možete jesti bez griže savesti da ćete se ugojiti.
Sastojci:
190 g bademovog brašna
jedna kašičica praška za pecivo
Soli po ukusu
340 g mocarela sira
60 g krem sira
dva jajeta za testo i jedno jaje za premazivanjež
Priprema:
Pomešajte brašno sa praškom za pecivo i dodajte so. U drugoj posudi pomešajte rendanu mocarelu i krem sir, pa otopite na pari (samo stavite iznad šerpice u kojoj ključa voda, sir se brzo topi). U istopljen sir dodajte 2 jajeta i promešajte. Na kraju tu smesu dodajte u brašno i mesite rukama. Navlažite ruke uljem pa odvajajte i formirajte male loptice koje ćete rukama spljeskati malo u oblik pogačice. Premažite jajetom i ređajte na pleh obložen pek papirom.
Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 C osam minuta. Poslužite uz prilog po želji.
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
ZAMESITE ZA TOPLINU DOMA Priganice, toliko savršene, da niko ne mari za dijetu kad ih proba
Jednostavno, prženo testo i spadaju u sam vrh crnogorskih jela na koje su veoma ponosni
Komentari (0)