
BRZE POGAČICE Treba vam samo 8 minuta, a savršene za bilo koje doba dana
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Četvrtak, 24. apr 2025.
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Dragica Radosavljević, poznata pod umetničkim imenom Cakana, već godinama je deo srpske umetničke i muzičke scene, a svojim raskošnim glasom postavila je standarde mnogim novim mladim pevačima. Srpska pevačica narodne, izvorne i folk muzike vodi računa o ishrani, a na račun zavidne linije dobija brojne komplimente, pa je teško poverovati da ima troje unučadi i odraslu ćerku Mariju. Pre nekoliko godina podelila je ovaj recept za preukusne pogačice sa sirom, koje se jednostavno pripremaju, a nestaće sa stola čim se postave.
Dragica Radosavljević, poznata pod umetničkim imenom Cakana, već godinama je deo srpske umetničke i muzičke scene, a svojim raskošnim glasom postavila je standarde mnogim novim mladim pevačima. Srpska pevačica narodne, izvorne i folk muzike vodi računa o ishrani, a na račun zavidne linije dobija brojne komplimente, pa je teško poverovati da ima troje unučadi i odraslu ćerku Mariju. Pre nekoliko godina podelila je ovaj recept za preukusne pogačice sa sirom, koje se jednostavno pripremaju, a nestaće sa stola čim se postave.
Mnogi obožavaju da za doručak pojedu mekane mini pogačice uz šolju jogurta. Više ne morate da ih kupujete. Pripremite ih po ovom receptu i biće bolje nego iz pekare.
Počastite ukućane pravim delikatesom.
Ukusno i sočno a nije opasno po našu kilažu
Ako hoćete jeftiniju varijantu, zamenite puter margarinom i doboćete 50-60 komada.
Pogačice s čvarcima jednostavne su za pripremu, a odlična su zamena za hleb ili ukusan zalogaj uz čašu hladnog piva.
Napravite ukusan doručak ili večeru.
Važno je da lepo porumene i spremne su za grickanje
Od testa iz ovog recepta možete da napravite i štapiće i biće jednako fantastični kao ove domaće pogačice.
Poslastica od lisnatog testa, gotova za pola sata.
Odlične su za brzi doručak ili večeru, a deca ih mogu poneti sutradan za užinu.
Kako čovek da im odoli kad su tako perfektno slatke u svojoj slanoći i velike u svojoj sićušnosti.