NAJFINIJI DOMAĆI PUTER Sprema se brzo i lako, jeftiniji nego kupovni, a o ukusu da ne govorimo!
Probajte već danas...
Puter se koristi u mnogim jelima, kako slanim, tako i slatkim. Možete da ga mažete na hleb, pa preko da namažete džem ili paštetu, ali na njemu možete da pržite hranu, koja će tako imati bolji ukus, kao i da dodate u testo ili da premazujete pecivo... Ako želite da vaša hrana bude savršenog ukusa, onda vam predlažemo da napravite domaći puter i to samo od jednog sastojka.
Sastojci:
1,4 l neutralne pavlake
Priprema:
Pavlaku sipajte u posudu i mutite sve dok se sva tečnost ne odvoji. Zatim izvadite čvrstu smesu (puter) iz posude i dobro procedite rukama. Stavite u drugu posudu i prelijte ledenom vodom, pa rukama malo oblikujte. Opet izvadite i procedite, pa umotajte u providnu foliju, oblikujte po želji i ohladite u frižideru pola sata.
Bonus video:
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)